Caribenys

Escola de salsa a Barcelona

Aprendràs a ballar Salsa, Bachata i Merengue

T’agraden els balls del Carib? A Ball Centre t’oferim classes de ball a Barcelona que són perfectes perquè milloris la teva tècnica i aprenguis noves disciplines de ball com la salsa, la bachata o la merenga.

A la nostra escola de ball trobaràs als millors professors que t’endinsaran en el fascinant món del ball del Carib. Una manera molt divertida i saludable de descobrir l’essència d’aquests balls i, al mateix temps, conèixer gent nova.

Descobreix els diferents tipus de balls del Carib en parella que t’oferim a  Ball Centre, t’encantaran!

BALLAR SALSA A BARCELONA

Si vols aprendre a ballar salsa a Barcelona, has de saber que a Ball Centre trobaràs la millor escola per a tu. La salsa és un dels balls del Carib en parella més populars i internacionals, ja que es tracta d’una mena de ball molt visual i dinàmic.

La música salsa va ser creada a Puerto Rico i Cuba, abans de res, però entre els passos d’aquest ball també hi ha influències d’estils africans i europeus. No oblidem que Llatinoamèrica és un territori amb moltíssim mestissatge cultural i, això, també s’observa en un ball tan característic com la salsa.

No obstant això, la principal influència d’aquest ball prové del so cubà, ja que és d’aquest estil d’on es troba el patró rítmic. A la nostra escola t’ensenyarem a ballar salsa a Barcelona perquè puguis descobrir els secrets d’un dels balls del Carib més populars de tots els temps.

BACHATA, UN DELS BALLS DEL CARIB MÉS POPULARS

La bachata és un altre dels balls del Carib en parella més coneguts que existeixen i a  Ball Centre també t’oferim classes de bachata perquè t’iniciïs en aquest apassionat ritme. Es tracta d’una música que va aparèixer a República Dominicana i que es caracteritza per un ritme de percussió i cordes. El seu origen és, també, el so cubà barrejat amb ritmes africans.

El so de la bachata es crea amb diferents instruments com les maraques, la guitarra, els bongos, les timbales o la güira, una mescla musical que crea un estil híbrid i molt del Carib. La popularitat de la bachata va començar en la dècada dels 90 quan van irrompre artistes musicals tan coneguts com Juan Luis Guerra.

A  Ball Centre trobaràs classes de bachata a Barcelona que estan disponibles per a diferents nivells: principiant, mitjà i avançat. Oferim classes molt dinàmiques i realitzades per un expert en el gènere perquè, així, puguis descobrir un ball molt típic i popular.

APRÈN A BALLAR MERENGUE

A la nostra escola de ball de Sants també t’oferim la possibilitat que aprenguis a ballar merengue, un altre dels balls del Carib en parella més populars que existeixen en l’actualitat. A diferència dels dos estils anteriors, de la merenga no se sap amb certesa quin és el seu origen: es creu que va aparèixer al Carib durant principis del XIX.

No obstant això, a República Dominicana va ser on més es va conrear aquest gènere musical i es va popularitzar entre tots els habitants. A mitjan 1800 es va incorporar la música de l’acordió, instrument que li va donar el ritme i toc tan particular d’aquesta música del Carib.

Actualment, el “merengue” és un ball de saló que és molt popular entre els afeccionats a la música llatina. El pas bàsic és molt senzill i això fa que sigui un ball ideal per a endinsar-te en el món del ball. A Ball Centre t’oferim classes de merengue de tots els nivells perquè puguis gaudir d’aquest tradicional estil musical llatí.