Zumba

Moviment o disciplina fitness d’origen colombià, enfocat, d’una banda, a mantenir un cos saludable i, per altra, a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. La Zumba utilitza dins de les seves rutines els principals ritmes llatinoamericans, com ho són la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i la samba. En cada sessió de Zumba, es poden arribar a cremar 800 calories. Gràcies a això pots tenir un cos més tonificat.

Un tipus de ball divertit, animat i que t’ajuda a cremar una gran quantitat de calories. Així és el Zumba, una disciplina que està triomfant en el món del fitness i amb la qual podràs tonificar el teu cos, baixar de pes i millorar el teu estat de salut.

A Ball Centre t’oferim classes de Zumba a Barcelona que estan dirigides per professionals de primer nivell. Classes divertides i en les quals sona la millor música llatina i reggaeton del moment perquè baixis de pes i te’l passis de luxe al mateix temps.

LES MILLORS CLASSES DE ZUMBA A BARCELONA

Ball Centre és una escola de dansa i fitness del barri de Sants de Barcelona. Estem en ple cor d’aquest barri i t’oferim un edifici de 5 plantes en les quals podràs aprendre a ballar una gran quantitat d’estils de ball. Una de les classes favorites entre els nostres clients és, sense cap dubte, el Zumba.

Però què és el ball brunzeix? Es tracta d’una disciplina fitness d’origen colombià, enfocat d’una banda a mantenir un cos saludable i per una altra a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques.

El Zumba utilitza dins de les seves rutines els principals ritmes llatinoamericans, com ho són la salsa, la merenga, la cúmbia, el reggaeton i la samba. En cada sessió de Zumba, es poden arribar a cremar 800 calories, gràcies a això pots tenir un cos més tonificat.

Si estàs buscant classes de Zumba a Barcelona, vine a Ball Centre. A la nostra escola podràs gaudir de sessions dirigides per experts del món del fitness i del ball que et faran gaudir de classes la mar de dinàmiques i divertides. Podràs gaudir dels clàssics més actuals de la música llatina i reggaeton mentre aprens coreografies amb les quals t’ho passaràs de por.

APRÈN ZUMBA A BARCELONA!

Sens dubte, el Zumba és un dels esports de moda. En els gimnasos les classes estan abarrotades de gent i és que es tracta d’una mena d’exercici fitness que és ideal per a aquelles persones a les quals els agrada ballar. Durant les coreografies, s’inclouen alguns exercicis de tonificació que treballen els músculs de les cames, dels glutis i de l’abdomen. A més, cremaràs una gran quantitat de calories en cada sessió, per la qual cosa et serà més senzill baixar de pes.

Encara que al principi pugui resultar una miqueta difícil de seguir, la veritat és que el Zumba s’aprèn ràpidament. Cada classe consta de diferents balls curts i coreografies que combinen diferents exercicis de *cardio i to per a posar el teu cos a punt.

Si ja t’has decidit i vols aprendre a ballar un dels balls de moda, vine a Ball Centre i gaudiràs de classes dinàmiques i molt divertides amb un professorat altament qualificat.

Apunta’t a les nostres classes de Zumba a Barcelona i descobreix un dels exercicis de moda i amb els quals milloraràs el teu cos i, també, el teu estat d’ànim!