Tai Chi

Seqüències de moviments on s’observa la unió de la consciència i el moviment corporal transmetent un sentiment d’harmonia i serenitat.

Un art marcial originari de la Xina i que t’ajuda a calmar la ment, a enfortir el cos i a gaudir d’un millor estat de salut. Tot això és el que t’aporta el Tai Chi, un exercici que és ideal tant per al cos com per al nostre estat mental.

Si vols començar a cuidar de tu mateix/a de manera integral, apunta’t a les nostres classes de Tai Chi a Barcelona.  A Ball Centre  t’oferim classes dirigides per un professional altament qualificat i amb les quals podràs gaudir d’una disciplina ancestral que té grans beneficis per al teu cos.

LES MILLORS CLASSES DE TAI-TXI A BARCELONA

El Tai Chi són diferents seqüències de moviments on s’observa la unió de la consciència i el moviment corporal transmetent un sentiment d’harmonia i serenitat. Des del segle XX es practica aquest art marcial xinès que ha aconseguit ser un dels favorits entre les persones de qualsevol edat.

El motiu que el Tai *Chi hagi triomfat tant en la nostra societat és que, mitjançant una mena de gimnàstica pausada i suau, es treballen tots els músculs del cos i, a més, es millora la flexibilitat, la força i l’equilibri. Músculs com els de l’abdomen, els de les cames o els dels braços es treballen de manera saludable amb la pràctica dels moviments del Tai *Chi.

Per això, si vols començar a iniciar-te en la pràctica d’aquest art xinès, vine a Ball Centre i prova les nostres classes de Tai Chi a Barcelona. En el nostre centre situat en el barri de Sants podràs apuntar-te a classes per a principiants o, també, per a nivells superiors. Les classes estan dirigides per professionals del sector que t’ajudaran al fet que descobreixis aquest univers i que, al mateix temps, treballis al màxim el teu cos.

VEUEN A APRENDRE TAI-TXI A BARCELONA

El Tai Chi és una disciplina que és ideal per a millorar el nostre cos i la nostra ment. T’ajudarà a calmar l’estrès i a enfortir més el teu cos gràcies a la realització de moviments suaus i lents.

Són molts els beneficis que les nostres classes de Tai Chi et poden oferir. Aquí només t’esmentem uns quants:

  • Ment més calmada: durant les sessions, es contribueix a fer respiracions profundes per a aconseguir dur a terme una meditació en moviment. Amb això aconseguiràs minorar l’ansietat i reduir l’estrès
  • Redueix l’insomni: un altre dels beneficis de la pràctica de Tai Chi és que es tracta d’un exercici ideal per a rebaixar l’ansietat del cos i, per tant, aconseguir vèncer condicions com l’insomni
  • Alleuja els maldecaps: aquest és un dels majors beneficis del Tai Chi, ja que, gràcies al seu exercici, s’aconsegueix eliminar el bloqueig energètic i reduir, així, els dolors en la zona del cap
  • Enforteix el cos: també ens permet gaudir d’un cos més fort i tonificat gràcies al fet que els músculs es treballen de manera passiva però constant.
  • Major benestar: els beneficis anímics també són una part important del Tai Chi, ja que, en calmar l’ansietat i contribuir en el nostre estat mental, aconsegueix que ens sentim millor

Vine ja a provar les nostres classes de Tai Chi a Barcelona. A Ball Centre podràs descobrir tots els secrets d’aquesta disciplina que t’ajudarà a estar molt millor en el teu dia a dia.