Hip-Hop – Street Dance

Coreografies d’estil urbà procedents de les comunitats hispanoamericanes i afroamericanes dels barris pobres de New York. Es treballen moviments de les diferents disciplines: New Style, Sexy Style, Comercial Dance, Popping, Tetris…

T’agraden els balls d’estil urbà? Si no pots resistir-te a un bon ritme de hip-hop, has d’apuntar-te ja mateix a les  nostres classes de hip-hop i street dance a Barcelona.

A Ball Centre t’oferim classes molt dinàmiques que s’inspiren en els ritmes procedents dels barris humils de Nova York i on podràs aprendre disciplines tan diverses com el New Style, Sexy Style, Comercial Dance, Popping, Tetris…

Veuen a la nostra escola de ball de Sants i gaudeix de classes divertides i perfectes per a potenciar el teu flow al màxim!

LES MILLORS CLASSES DE HIP-HOP A BARCELONA

Si vols apuntar-te a classes de hip-hop a Barcelona, a Ball Centre t’oferim un centre idoni per a iniciar-te en aquest fascinant món. El hip-hop és un terme que fa referència a un tipus de dansa urbana que està relacionada amb la música i la cultura hip-hop. Per tant, en les nostres classes aprendrem a ballar tècniques com el breakdance, el popping i una gran varietat d’estils propis d’aquest univers.

Els afroamericans i els llatins que residien a Nord Amèrica van ser els que van desenvolupar aquesta cultura urbana que va fer furor en els anys 70. Avui dia, el hip-hop és una de les músiques i balls més populars al voltant del món i que compten amb batalles (competicions) que posen a prova l’energia i el ritme dels ballarins.

En Ball Centre et brindem l’oportunitat que t’apuntis a les nostres classes de hip-hop a Barcelona perquè t’iniciïs o milloris la teva tècnica. I és que a la nostra escola comptem amb classes tant per a principiants com per a persones que ja tenen coneixements i que volen continuar aprenent.

Els professors de la nostra escola de dansa estan totalment qualificats perquè puguis aprendre aquest estil de ball i endinsar-te en l’univers del hip-hop d’una forma completa.

LES TEVES CLASSES DE STREET DANCE A BARCELONA

El hip-hop pot considerar-se una street dance, és a dir, una dansa de carrer o dansa urbana. Però, a més d’aquest, existeixen altres estils de ball que són propis d’aquest estil de dansa i que a Ball Centre també et descobrim en les nostres classes de street dance a Barcelona.

Igual que el hip-hop, l’street dance és un estil de ball que té el seu origen als carrers de les ciutats, és a dir, no és un ball acadèmic ni formal sinó que transmet l’energia i l’essència de la gent sense haver de passar per una normativa concreta. Té una gran influència de la cultura afroamericana i existeixen molts estils de ball que es poden esmentar com a street dance: el hip-hop, el boying, el locking, etcètera.

El freestyle (la improvisació) és un element molt important en les classes de street dance a Barcelona que t’oferim en Ball Centre. I és que l’objectiu és deixar que el ballarí es deixi portar pel ritme i que els moviments sorgeixin naturalment del seu interior.

Cada vegada hi ha una tècnica més depurada i moviments més sofisticats en l’street dance, no obstant això, continua sent un ball que va sorgir del poble i que està molt vinculat amb els sons urbans.