Flamenc

Gènere musical que neix i es desenvolupa a Andalusia. S’expressa a través del cant, el toc i el ball.

Vols aprendre a ballar flamenc a Barcelona? És un dels balls més tradicionals d’Andalusia i d’Espanya i compta amb uns moviments elegants, apassionats i enèrgics que han conquistat a mig món.

A Ball Centre t’oferim diferents cursos de ball flamenc a Barcelona perquè puguis iniciar-te en aquest estil de ball així com perfeccionar la teva tècnica. Classes que estan dirigides per professors qualificats i que et permetran descobrir la passió del follet flamenc.

ELS MILLORS CURSOS DE BALL FLAMENC A BARCELONA

Si et ve de gust aprendre flamenc a Barcelona, has de saber que a Ball Centre trobaràs una escola professional on podràs iniciar-te en aquest fascinant univers i viure l’essència del flamenc més autèntic. Comptem amb classes de diferents nivells perquè puguis trobar la més adequada per a tu i el teu perfil.

El flamenc és un gènere musical que es va originar a Andalusia i que compta amb elements com la guitarra, el cant i, per descomptat, el ball. El ritme és una mescla d’estils que fusiona la cultura àrab, la gitana i la cristiana creant un estil únic i replet de passió. Avui dia, el flamenc ha estat declarat com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, una distinció creada per la UNESCO.

Per a aprendre a ballar flamenc s’ha d’obrir la ment i deixar-se portar per la passió i l’emoció que aquest estil musical exerceix sobre nosaltres. I és que el que fa que el flamenc sigui tan impressionant és la passió que els artistes exhibeixen sobre el tablao, una passió plena d’amor, energia i esquinçament.

A Ball Centre t’oferim diferents classes de ball flamenc a Barcelona perquè puguis trobar el que més s’adeqüi al teu nivell. Comptem amb classes d’iniciació però, també, classes de perfeccionament que t’ajudaran a dominar encara més els secrets del flamenc.

CLASSES DE FLAMENC A BARCELONA AMB BALL CENTRE

A la nostra escola de ball de Barcelona t’oferim classes de flamenc que estan dirigides per un personal amb amplis coneixements sobre la matèria. D’aquesta manera, podràs gaudir de sessions dinàmiques, instructives i apassionants que t’endinsaran en l’essència més pura del flamenc.

El ball flamenc és una dansa amb molta història; de fet, es creu que els seus orígens parteixen del segle XVIII quan el flamenc va començar a comptar amb una dansa estructurada. Encara que al principi la força del flamenc requeia sobretot al cant, amb el pas dels anys, les actuacions atorgaven un major protagonisme al ballador i balladora fent que, avui dia, siguin figures imprescindibles en qualsevol xou flamenc.

El paper del ballador/a és un concret: amb els seus moviments i la seva actuació escènica intenten interpretar les emocions que s’estan difonent mitjançant la lletra de la cançó i el ritme de la música. Moviments elegants i intensos que són capaços de posar-nos el borrissol de punta.

A Ball Centre  podràs iniciar-te en aquest fascinant món si t’apuntes als nostres cursos de flamenc a Barcelona. Vine ara i descobreix un dels estils de ball més intensos i emotius del moment.