Sevillanes

Es compon de 4 cobles amb un breu interval entre una i altra.

Vols aprendre a ballar sevillanes a Barcelona? És un dels balls típics de la cultura andalusa que s’ha popularitzat internacionalment. De fet, les sevillanes s’han convertit en un estil de ball que és recognoscible d’Espanya i que molts turistes volen aprendre.

A Ball Centre  t’oferim la possibilitat d’apuntar-te als nostres cursos de ball de sevillanes a Barcelona perquè t’endinsis en aquest tipus de dansa i descobreixis els passos i els ritmes. Classes adaptades a tots els nivells perquè puguis aprendre des de zero o perfeccions la teva tècnica.

ELS MILLORS CURSOS DE BALL DE SEVILLANES DE BARCELONA

Les sevillanes són un tipus de ball que, com el seu propi nom indiquen, provenen de la província de Sevilla. Avui dia, aquest ball tradicional andalús s’ha convertit en un dels emblemes de tot el país i és reconegut de manera internacional.

Si vols endinsar-te en el fascinant univers del ball de sevillanes, a Ball Centre trobaràs una escola de ball en la qual podràs gaudir dels passos d’aquest ball i gaudir de classes molt dinàmiques i divertides. Els professors de la nostra escola estan altament qualificats i compten amb una àmplia experiència a la seva esquena, per això, podràs descobrir els secrets d’aquest ball i passar-lo realment en gran.

Les sevillanes és un estil de ball que, si bé compta amb uns passos ben marcats i pautats, també deixa espai al fet que el mateix ballador o balladora li doni el seu toc especial i el seu art. Aquest ball se sol ballar en parelles i es realitzen en grups que ballen de manera conjunta seguint el ritme de la cançó al peu de la lletra.

VINE A LES NOSTRES CLASSES DE SEVILLANES A BARCELONA

Si estàs buscant cursos de ball de sevillanes a Barcelona, a Ball Centre trobaràs el que necessites. Oferim classes dirigides per professional qualificat que et farà aprendre els passos essencials d’aquest ball en classes dirigides amb bon humor i molta energia. Perquè les sevillanes, a més d’un ball, també és un tipus de trobada social que està plagat de música i alegria.

Existeixen diferents tipus de sevillanes: les flamenques, les corraleras i les modernes. Per a complementar el ball en nivells més avançats, és possible que s’incorporin elements tradicionals d’aquest ball com són les castanyoles o el marc del compàs amb els palmells de les mans.

En les classes de sevillanes a Barcelona que t’oferim treballaràs tant el moviment de les mans com dels peus, ja que són els elements essencials que t’ajudaran a expressar les emocions i sentiments que et generen les cançons. La imatge dels balladors també és molt important en aquest estil de ball, per això, les sevillanes solen anar acompanyades de vestits flamencs que li donen un toc tradicional i folklòric al ball.

Vine ara a Ball Centre i descobreix totes les classes de sevillanes que posem a la teva disposició. Podràs descobrir l’essència d’aquest ball tradicional  i gaudir de sessions divertides i didàctiques.