Dansa Oriental / Tribal Fusió

Dansa Oriental és una dansa que combina elements de diferents parts de l’Orient Mitjà i el Nord d’Àfrica. També coneguda com a Dansa del Ventre. No es requereix cap requisit físic, augmenta l’autoestima i millora la postura amb moviments que estiren i tonifiquen tot el nostre cos. Tribal fusió és un estil modern de dansa, de creació americana ,que es deriva principalment de la Dansa Oriental i que incorpora elements de diferents balls ètnics (com Hindú, Flamenc, Danses Africanes, etc.) i altres disciplines de la dansa no associades a la dansa oriental (Hip-Hop, contemporani, Gypsi, Jazz, Cabaret, etc.)

Vols aprendre els secrets d’un ball seductor i hipnòtic? Llavors, prova la dansa oriental o la dansa del ventre, un tipus de ball que prové d’Orient Mitjà i que consisteix a moure el ventre seguint tècniques que es realitzen tant a Orient com al Nord d’Àfrica.

A Ball Centre t’oferim classes de dansa oriental a Barcelona que t’ajudaran a iniciar-te en aquest fascinant món perquè coneguis els passos bàsics d’aquest ball i aprenguis a moure els malucs i el ventre com mai abans l’has fet.

LES MILLORS CLASSES DE DANSA ORIENTAL A BARCELONA

Apunta’t a les classes de dansa oriental a Barcelona que t’oferim a Ball Centre i aconseguiràs endinsar-te en un estil de ball molt tradicional i exòtic. Has de saber que aprendre a ballar dansa del ventre no requereix cap requisit físic, ja que tots els coneixements es podran aconseguir durant les nostres sessions. A més, aquest estil de ball contribueix a augmentar l’autoestima i millorar la postura amb moviments que estiren i tonifiquen tot el nostre cos.

La nostra escola, situada en el barri de Sants, t’ofereix classes adequades a qualsevol nivell perquè puguis aprendre des de zero o millorar la teva tècnica si ja has practicat aquesta dansa alguna vegada. Som una de les escoles de ball referents de la ciutat comtal, ja que oferim un edifici de 5 plantes dedicades al culte al ball i a la música.

Les classes que t’oferim es realitzen sempre sota l’assessorament de professionals de primer nivell que et guiaran i t’ajudaran en tot moment. Les nostres instal·lacions estan perfectament preparades perquè puguis desenvolupar la teva creativitat i deixar-te portar per l’embruixament d’aquesta dansa que tant triomfa a tot el món.

Treballem únicament amb professors de dansa oriental que tenen una gran experiència a la seva esquena. Amb ells, aconseguiràs millorar la teva tècnica i gaudir d’un estil de ball exòtic i sorprenent que podràs aprendre a dominar molt més aviat del que imagines.

APRÈN DANSA DEL VENTRE A BARCELONA

Si busques classes de dansa oriental a Barcelona, has de saber que a Ball Centre comptem amb els professionals més prestigiosos del sector. Som apassionats de la dansa i, per això, oferim classes dirigides que estan impartides per professionals que et brindaran ajuda en tot moment.

Aquest tipus de dansa oriental beu influència d’altres disciplines com el Bollywood o el Ballet fent, així, que el resultat sigui una mescla acolorida, sorprenent i divertida de passos i ritmes de música que t’encantaran. En les classes realitzarem coreografies que, a més de treballar les emocions, també ens ajudaran a posar en forma el nostre cos. I és que aquest tipus de dansa és ideal per a tonificar els músculs de la panxa, dels laterals i dels malucs.

El nostre objectiu és que gaudeixis de classes de dansa oriental a Barcelona dinàmiques, divertides i interessants perquè aprenguis i t’ho passis bé en el mateix moment. T’oferim classes pensades per a diferents nivells d’aprenentatge i que, així, puguis començar o continuar amb els teus ensenyaments.

Vine a Ball Centre i descobreix les nostres classes de dansa oriental a Barcelona o de dansa del ventre. Segur que t’encanten!