Burlesque – Strip Dance

Aprèn a treure el teu costat més sexy amb el Burlesque. Deixa’t seduir i aprèn a seduir. Les teves armes: Boa de plomes, guants llargs, una cadira i tu. Treballarem diferents estils, adaptant l’actitud i els moviments a cada estil. El Burlesque combina glamur i sensualitat, però sempre des de l’erotisme, mai des de la vulgaritat.

Potència la teva sensualitat, aprèn a ballar i passa-ho en gran amb les classes de Burlesque i Strip Dance a Barcelona que a Ball Centre t’oferim. Aquestes dues disciplines de ball són perfectes per a treure a relluir el teu costat més *sexy, tonificar el teu cos i gaudir de balls divertits i hipnòtics.

LES MILLORS CLASSES DE BURLESQUE A BARCELONA

Un dels estils de ball que més triomfen últimament és el Burlesque. Es tracta d’una disciplina de dansa que investiga en la sensualitat de cada ballarí/a per a potenciar els moviments del cos i aconseguir crear un ball seductor i amb passos molt ben marcats i detallats.

Si estàs buscant classes de Burlesque i Strip Dance a Barcelona has de saber que a la nostra escola Ball Centre trobaràs classes adaptades a tots els nivells i gestionades per professors amb una gran experiència a la seva esquena. Així doncs, tinguis el nivell que tinguis, podràs apuntar-te a les nostres classes i iniciar-te en el fascinant món del Burlesque amb sessions que són didàctiques, divertides i dutes a terme per un professional d’alt nivell.

Amb aquestes classes de Burlesque podràs potenciar el teu costat més femení i descobrir moviments del teu cos la mar de provocadors i sensuals. Podràs treure a relluir la teva força interior i muntar una coreografia glamurosa, sensual i elegant que deixarà a tothom amb la boca oberta.

LES MILLORS CLASSES DE STRIP DANCE A BARCELONA

A més del Burlesque, avui dia existeix un altre tipus de ball que també està causant furor: parlem del Strip Dance el ball típic de les “strippers” i que consisteix a treure’s la roba de manera sensual mitjançant un ball carregat d’erotisme.

El millor del Strip Dance és que és un estil de ball que, per a aprendre’l, et posarà totalment en forma. I és que és un ball aeròbic que treballarà músculs del teu cos com els bíceps, l’abdomen o les cames en realitzar postures corporals i dur a terme moviments pausats i eròtics.

A Ball Centre també trobaràs classes de Strip Dance a Barcelona en les quals un professor s’encarregarà de potenciar aquest costat *sexy que tots tenim dins. Un estil de ball que va sorgir als Estats Units en els gimnasos de fitness i que, avui dia, també està triomfant al nostre país.

Es tracta d’una revolució que et permet tonificar el cos, cremar calories i aprendre coreografies sensuals amb les quals potenciaràs el teu costat més femení. A més, en aquestes classes pots usar diferents elements que es poden incloure en la coreografia com, per exemple, una cadira, un mocador o una barra.

A Ball Centre podràs trobar classes de ball dirigides per un personal altament qualificat i que t’ensenyarà, pas a pas, com realitzar una bona coreografia. Classes adaptades a tots els perfils i nivells perquè t’endinsis al món de la dansa i la gaudeixis al màxim.