Line Dance – Country

Posa’t les botes de cowboy i gaudeix del country! Aquest estil de ball que és tradicional dels pobles del sud dels Estats Units és un dels més tradicionals d’Amèrica del Nord. És un estil musical que es basa en la mescla d’estils com el folk, el swing i la dansa irlandesa i que es balla en grup en coreografies molt animades i divertides.

Si vols apuntar-te a cursos de ball country a Barcelona, has de saber que a Ball Centre t’oferim classes dirigides per professors amb gran experiència a la seva esquena i que t’ajudaran a gaudir de sessions divertides i molt animades.

ELS MILLORS CURSOS DE BALL COUNTRY A BARCELONA

El country és un tipus de ball tradicional que prové de les zones rurals del sud dels Estats Units. És un estil de dansa que, avui dia, és molt coneguda de manera internacional i que compta amb una coreografia molt pautada i marcada.

Es tracta d’un ball que es pot realitzar tant en parella com de manera individual o, també, en grup. Per tant, ens trobem amb un ball molt obert i amb moltes possibilitats que podràs aprendre a Ball Centre gràcies a les nostres classes dinàmiques i divertides.

Una de les grans virtuts del country és que es tracta d’una mena de ball que està totalment pensat per a persones de qualsevol edat i condició física. Existeixen moltes coreografies i tipus d’estils que es poden adaptar a les capacitats de cada grup de ballarins. A més, compta amb grans beneficis com que exercita la memòria, la coordinació i estimula un estat d’ànim molt més positiu i optimista.

Si vols apuntar-te a classes de country a Barcelona, vine a Ball Centre! A la nostra escola de ball situada a Sants podràs gaudir de divertides classes dutes a terme per un professional i que et descobriran els passos essencials d’aquest fascinant ball tradicional.

CLASSES DE COUNTRY A BARCELONA AMB BALL CENTRE

A la nostra escola de barri de Sants podràs trobar les millors classes de country per a tu i el teu nivell. Oferim diferents tipus de classes depenent de les condicions de cada grup perquè, així, tot aquell que vulgui pugui gaudir d’una classe animada i fàcil de seguir.

El country és un tipus de ball que compta amb influències multiculturals procedents d’Irlanda, dels agricultors americans i del ball swing. És un tipus de ball molt sociable i que permet a les persones relacionar-se i gaudir d’un moment de diversió i art folklòric.

En els últims anys, aquest ball s’ha popularitzat al nostre país. No obstant això, el seu èxit encara no és tan important com a Amèrica del Nord, ja que en estats com Nou Mèxic, Texas o Louisiana aquest ball és un dels més tradicionals i clàssics dels ciutadans.

Així que, ja ho saps: si vols apuntar-te a cursos de ball country a Barcelona, vine a Ball Centre. Et posaràs el teu barret de cowboy, les teves botes de l’Oest i gaudiràs d’un ball divertit, animat i ple de reminiscències folk. Ara només et queda cridar: Yihaaaaaaaaaaaa!