Bachata

Ball romàntic i melòdic. Originari de la República Dominicana. Directament derivat del Bolero encara que barrejat amb altres ritmes com el merengue o el txa txa txa.

Vols aprendre a ballar bachata? Es tracta d’un ball originari de la República Dominicana que té influències del bolero i del so cubà. Un tipus de ball senzill d’aprendre i que resulta perfecte per a gaudir amb tot el cos.

Si estàs pensant a apuntar-te a classes de bachata a Barcelona, has de saber que a Ball Centre comptem amb professors qualificats i amb molta experiència a la seva esquena. En les nostres classes podràs aprendre els secrets de la bachata i gaudir d’una sessió d’aprenentatge molt dinàmica i entretinguda.

LES MILLORS CLASSES DE BACHATA DE BARCELONA A BALL CENTRE

En el cas que vulguis començar a aprendre a ballar bachata a Barcelona i estiguis buscant una bona escola… deixa de buscar! I és que a Ball Centre trobaràs un espai perfecte per a aprendre, tinguis el nivell que tinguis, i gaudir en un ambient molt animat i distès.

La bachata és un tipus de ball molt sensual que es balla en parella i que té una posició corporal semblant a la de la salsa. No obstant això, el moviment és molt més pausat, per la qual cosa és una disciplina perfecta per a començar a aprendre a ballar encara que no tinguis cap coneixement.

Per a poder ballar correctament bachata és important flexionar lleugerament les cames i intercalar-les entre els ballarins; d’aquesta manera, un dels dos pot marcar els passos i guiar amb el moviment dels genolls.

A Ball Centre t’oferim classes de bachata a Barcelona que són de diferents nivells i adaptades a qualsevol condició física. Per això, és un estil de ball que és ideal per a les parelles principiants que vulguin començar a aprendre un tipus de ball tradicional i molt sensual.

APRÈN A BALLAR BACHATA A BARCELONA

Avui dia, la bachata és un tipus de ball molt de moda. De fet, a la ciutat comtal existeixen diferents sales on s’organitzen trobades de bachata perquè ballarins de qualsevol nivell puguin gaudir d’una sessió de bona música i bona companyia.

I és que es tracta d’una disciplina de ball molt divertida i fàcil d’aprendre que et farà passar-ho en gran. A Ball Centre comptem amb professors experimentats que t’ajudaran al fet que puguis aprendre els passos de forma molt fàcil. Les classes són divertides i dinàmiques perquè l’objectiu és que tots els alumnes us el passeu millor que bé.

La bachata és un estil de música que va sorgir a la República Dominicana i té els seus orígens en el so cubà, en el bolero i en ritmes africans. S’usen instruments de percussió i corda com, per exemple, les marimbes, les maraques, els bongos, les guitarres, la güira i les timbales. Un estil híbrid que fusiona sons llatins i del Carib i amb el qual no et podràs deixar de ballar.

Creativitat, coordinació i diversió són les característiques principals de les nostres classes de bachata a Barcelona amb les quals gaudiràs d’una experiència única i memorable.