Musicals

Adaptacions d’importants musicals: Grease, Dirty Dancing, Mamma Mia, Chicago…

T’agraden els musicals? Llavors segur que si esmentem títols com Grease, Dirty Dancing, Mamma Mia o Chicago saps molt bé de què estem parlant, veritat? Aquestes són algunes de les pel·lícules més capdavanteres dins del gènere musical i a Ball Centre podràs aprendre totes les coreografies i passar-ho realment en gran. Al fet que sona divertit?

A la nostra escola t’oferim classes de ball musical a Barcelona perquè puguis treure a aquest ballarí/al fet que portes dins i ballar com ho fan els personatges dels teus pelis favorites. Converteix-te en Danny i Sandy i posa’t a ballar sense parar!

LES MILLORS CLASSES COREOGRAFIA PER A MUSICALS A BARCELONA

Quantes vegades has vist pel·lícules musicals i has volgut posar-te a ballar? I és que si hi ha alguna cosa que té la música i el ball és que… es contagia! Per això, a Ball Centre t’oferim classes de ball musical que responen precisament a aquesta necessitat i desig que tots hem tingut alguna vegada en la vida: convertir-nos en els protagonistes de la nostra pròpia peli musical.

En les classes que t’oferim a Barcelona podràs ballar les cançons dels musicals més coneguts de la història del cinema i del teatre musical. Aconseguiràs aprendre les coreografies mítiques d’aquestes pel·lícules i gaudir de classes divertides, dinàmiques i molt completes on, a més de divertir-te, també aprendràs a ballar.

Tots els nostres professors són professionals del món del ball i t’ajudaran en tot moment al fet que puguis aprendre els passos i seguir bé el ritme. Amb les nostres sessions podràs millorar l’elasticitat, tonificaràs el teu cos i cremaràs calories al mateix temps que el passes millor que bé. Vida sana i saludable tant per al cos com per a la ment!

APRENDRE BALL MUSICAL A BALL CENTRE

Situats en el cor del barri de Sants, Ball Centre som una gran escola de ball i dansa que t’ofereix cursos molt variats i adaptats a tots els gustos. Les classes de ball musical a Barcelona són una de les més divertides i favorites entre persones de qualsevol edat però aficionada al món del cinema.

Durant les classes aconseguiràs aprendre a ballar, millorar la teva coordinació i exercitar el teu cos al mateix temps que t’endinses en l’essència de pel·lícules com Grease o Mamma Mia. Riures, ball i bona música són els protagonistes d’aquestes classes que t’ho faran passar de meravella.

Els professors que trobaràs a la nostra escola de ball et descobriran les coreografies de pel·lícules molt populars i reeixides del món del cinema. A més de ballar, també podràs interpretar i sentir-te com un actor més del repartiment de la pel·lícula. La base del ball sempre és la dansa jazz i, a partir d’aquí, s’incorporen estils, passos i balls de diferents procedències.

Si ets un apassionat/a dels musicals… aquestes classes són per a tu! Aconseguiràs gaudir d’una sessió divertida i sorprenent que, segur, t’encantarà. Vine ara a Ball Centre i apunta’t a les nostres classes de ball musical a Barcelona. Gaudiràs moltíssim!