Balls de Saló

És l’essència del ball en parella. Aprendràs txa txa txa, rock, vals, tango, foxtrot, pas doble…

Apunta’t a balls de saló a Barcelona! Si vols gaudir de classes dinàmiques, divertides i amb professors de gran nivell, vine a Ball Centre! Som una de les escoles de ball més prestigioses de la ciutat comtal i és que oferim un edifici de grans dimensions on realitzem classes de ball de diferents estils.

Si la teva parella i tu voleu apuntar-vos a classes de balls de saló a Barcelona, a la nostra escola trobareu just el que necessiteu: classes adaptades a tots els nivells, amb professors simpàtics i molt professionals que us ho faran passar de luxe mentre apreneu les claus d’aquests balls.

APRÈN BALLS DE SALÓ A BARCELONA!

Dins dels diferents estils de ball que es realitzen en parella, els balls de saló són els més coneguts i populars a tot el món. Però a què ens referim quan diem “balls de saló”? Es tracta d’un nom que engloba a diferents estils de ball com.

Com veus, es tracta d’un concepte global que inclou molts tipus de balls i que podràs aprendre amb la teva parella a la nostra escola. Estem situats al barri de Sants de Barcelona, molt prop del metro de Plaça de Sants i en les nostres instal·lacions trobaràs tot el necessari perquè les teves classes siguin dinàmiques, divertides i molt entretingudes.

I, per descomptat, aprendreu a ballar i ho fareu molt bé! En el nostre equip trobaràs a professionals qualificats i experts en les diferents disciplines de ball que t’oferim. Per això, en Ball Centri no sols podràs apuntar-te a classes de balls de saló a Barcelona amb la teva parella sinó que, a més, gaudiràs d’un entorn amigable, distès i que serà perfecte per a conèixer a gent que comparteixi la teva mateixa afició. No sona res malament, veritat?

LES MILLORS CLASSES DE BALLS DE SALÓ DE LA CIUTAT

Durant les classes de balls de saló a Barcelona que t’oferim a la nostra escola aprendràs diferents estils de ball de manera simultània. D’aquesta manera, podreu provar diversos tipus i conèixer quin és el que més us agrada i el que millor se us dóna. Una manera ideal d’endinsar-te en l’univers del ball en parella i gaudir de sessions molt divertides.

El professorat de Ball Centre estarà atent en tot moment de les necessitats que tinguis perquè, així, puguis anar aprenent i avançant. Entre riures i la màxima diversió aconseguiràs anar millorant el teu aprenentatge i, sense tot just adonar-te, ja dominaràs alguns dels secrets millor guardats del ball.

Totes les classes que oferim es caracteritzen per oferir un entorn agradable, acollidor i distès perquè, sabem, que a més d’aprendre a ballar, el vostre objectiu també és passar-lo bé. Així que els nostres professors estan de sobres preparats per a crear l’ambient més adequat perquè gaudiu del vostre temps lliure.

Així, si vols apuntar-te a classes de balls de saló a Barcelona, veuen ja al nostre centre situat en el barri de Sants i informa’t sense compromís. T’assegurem que aprendràs, riuràs i gaudiràs al màxim amb classes amenes i la mar de divertides. A què estàs esperant?