Política de Privacitat

VAHUER S.A (EN ENDAVANT “EL TITULAR”)
DOMICILI DEL TITULAR: VAHUER S.A – BARCELONA
EMAIL DE EL TITULAR: info@ballcentre.com

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, EL TITULAR informa als usuaris que les dades personals recollides mitjançant qualsevol tipus de formulari seran incorporades a un fitxer denominat “CLIENTS I / O PROVEÏDORS “registrat en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, propietat i responsabilitat del TITULAR per tal de poder comunicar-se amb els seus usuaris i clients, oferir novetats i informacions del seu interès, i prestar els serveis d’informació, consultoria o altres.

A aquest efecte, i de conformitat amb el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, EL TITULAR es compromet a adoptar les mesures de seguretat adequades a les dades personals que els usuaris facilitin ia posar els mitjans i mesures tècniques per evitar la pèrdua , mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori dels mateixos. EL TITULAR necessita les dades sol·licitades en el formulari de registre per a l’alta, prestació i facturació del servei. En cas de no reflectir les dades sol·licitades, no podrem prestar aquest servei.

L’usuari autoritza a EL TITULAR per si mateix, o a través de les persones físiques o jurídiques que designi, a l’ús de les dades de contacte de l’usuari per a la promoció comercial de béns i serveis del TITULAR podent per a això comunicar -es amb l’usuari en el futur.

En cas de rebre algun currículum a qualsevol correu que aparegui en aquesta web, procedirem a la seva eliminació immediata.

Respecte a l’ús de les xarxes socials que pot enllaçar en aquesta web, l’informem que en algun cas, podrà rebre informació comercial dels serveis que presta la nostra empresa o de notícies que creiem poden ser del seu interès. Així mateix, el correu electrònic que ens faciliti tant en contractar algun servei com a sol·licitar informació, també podrà rebre informació comercial dels productes i serveis descrits anteriorment.
L’usuari podrà exercir en tot moment els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades personals, dirigint-se a la nostra empresa per escrit postal a la vostra adreça de DOMICILI DE EL TITULAR o bé a través del EMAIL DE EL TITULAR.

En cas de no voler rebre informació comercial o voler donar-se de baixa del nostre butlletí de notícies o comercial, haurà de seguir les condicions detallades en el mateix o enviar un mail a l’EMAIL DE EL TITULAR amb la frase “Baixa Newsletter”.